Gamintojas: Antinori
Kategorija: Kiti stiprieji gėrimai
Kilmės šalis: Italija
Tūris: 0,5 l
Stiprumas: 42%
Daugiau nei 600 metų Antinorių šeima yra įsipareigojusi vyno gamybai, pradedant nuo Giovanni di Piero Antinori priėmimo į Florencijos Arte Fiorentina dei Vinattieri 1385 metais. Ši tradicija, tęsiama per 26 kartas, visada buvo vadovaujama tiesiogiai šeimos ir pasižymi inovatyviais sprendimais, išlaikant tradiciją ir kilmę.
Grappa Tignanello gaunama distiliuojant tresterių likučius iš Sangiovese ir Cabernet vynuogių, surinktų ūkio Tignanello Chianti Classico regione.
Po jaunvyno nuėmimo iš masės ir atitinkamo spaudimo fermentuoti tresteriai yra pervežami į distilerią.
Taip užtikrinama, kad distiliuojami bus tik pačios geriausios, alkoholio ir aromatų gausios tresterių partijos.
Iš skirtingų tresterių partijų atrenkamos tik pačios geriausios ir aromatiškiausios partijos, sujungiamos ir galutinai pilstomos į butelius.
Grappa Tignanello parduodama tik ribotais kiekiais.
Spalva: skaidri.
Aromatas: kartaus-saldus, elegantiškas, šiek tiek prieskoninis, šieno aromatai.
Pabaiga: ilgai išlieka.
Rekomenduojama gėrimo temperatūra: 6–8 °C.
Importuotojas: MB Drinkas, Žemaičių pl. 23, Kaunas, Lietuva


