Gamintojas: Schwarz
Kategorija: Vynas
Kilmės šalis: Austrija
Tūris: 0,75 l
Stiprumas: 13 %
Regionas: Neusiedlersee, Burgenland
Vynuogių rūšis: Zweigelt – 70 %, Cabernet Sauvignon – 15 %, Merlot – 15 %
Prieš 20 metų Hans Schwarzas įkūrė vyninę Schwarz prie Neusiedlersee ir savo vyno aistrą pavertė sėkmės istorija. Iš pradžių dirbęs mėsininku, jis ryžosi paversti hobį profesija – šis sprendimas greitai pelnė pripažinimą vyno scenoje. Šiandien vyninę su dideliu atsidavimu valdo pats Hans Schwarzas kartu su sūnumi Michaelu, kurie tęsia šeimos paveldą su inovacijų dvasia ir patirtimi.
Schwarz Kumarod Cuvée Rot yra itin subalansuota sudėtis, sudaryta iš 70 % Zweigelt, 15 % Cabernet Sauvignon ir 15 % Merlot.
Brandinimas trunka 12 mėnesių kruopščiai atrinktuose naudotuose statinėse, todėl vynas įgauna harmoningą pusiausvyrą ir subtilius aromatus.
Po brendimo vynas atsargiai pilamas į butelius ir uždaromas su sukamu dangteliu, kuris išlaiko šviežumą ir kokybę.
Schwarz Kumarod Cuvée Rot įtikinamai pasižymi savo sluoksniuotumu ir elegancija – malonumas vyno mylėtojams.
Degustacijos užrašai: spalva – tamsiai rubino su violetiniais atspindžiais taurėje.
Nosies natos – subrendusių vyšnių ir slyvų su švelniomis apelsinų žievelių natos.
Skonis – elegantiškas, sultingas ir išbaigtas, su niuansais subrendusių vyšnių.
Poskonis – ilgas.
Rūgštingumas: 5,2 g/l
Likęs cukrus: 1,4 g/l
Gėrimo temperatūra: 16–18 °C
Universalus maisto derinimo vynas.
Importuotojas: MB Drinkas, Žemaičių pl. 23, Kaunas, Lietuva


