Gamintojas: Takamaka
Kategorija: Romas
Kilmės šalis: Seyšeliai
Tūris: 0,5 l
Stiprumas: 53,4 %
2002 m. Saint‑André mieste įkurtos Richardo ir Bernardo d'Offay distiliavimo įmonės Trois-Frères pagamintas žinomas romas Takamaka, pavadintas pagal Mahé salos rajoną.
Su nauja, griežtai riboto leidimo „Le Clos Napa Laz“ versija Takamaka pirmą kartą pristato visiškai baltą romą, kurio 100 % pagaminta iš Seychellų cukranendrių.
Ši premjera žymi svarbų žingsnį distiliavimo įmonės plėtrai.
Gamybos meistras tiksliai stebi fermentacijos temperatūrą ir destiliacijos proceso metu atrenka geriausias „širdžių“ dalis, o „galvos“ ir „uodegos“ dar kartą distiliuojami, kad įgytų papildomų kvapų.
Galutinė sudėtis yra 16,5 % iš naujai distiliuotų širdžių ir 83,5 % iš kartą distiliuotos mišinio, todėl romas įgauna išskirtiną kompleksiškumą ir gilumą.
Degustacijos aprašas:
- Spalva: gintarinė.
- Uoslė: sudėtingi vaisiniai aromatai.
- Skonis: vaisiškas, žolinių natų, mineralinis.
- Pabaiga: ilgai trunkanti.
Rinkinys pateikiamas su dovanų dėžute.
Importuotojas: MB Drinkas, Žemaičių pl. 23, Kaunas, Lietuva


