Gamintojas: Kapriol
Kategorija: Džinas
Kilmės šalis: Italija
Tūris: 0,7 l
Stiprumas: 40,7 %
Kapriol Blood Orange & Peach yra itališkas Artigianale džinas, kilęs iš šeimos verslo tradicijos. Šeimos įmonė Beniamino Maschio pradėjo savo kelią XIX a. viduryje San Pietro di Feletto, Italijoje. Antonio Maschio įkūrė nedidelę distiliavimo dirbtuves, ir taip prasidėjo didysis šeimos nuotykis pasaulio grapų distiliatų srityje.
2002 metais Beniamino Maschio perėmė Distilleria dell’Alpe tikslu sukurti platų likerų ir džinų asortimentą, pripažintą Venecijos tradicijai būdingais stiliais.
Kapriol Blood Orange & Peach yra pagrįstas Kapriol Dry Gin originalia receptūra. Kapriol Dry Gin gamybos procese kadagio uogos laikomos penkiolikai dienų kambario temperatūroje, prieš pradinę distiliaciją varinėse kolbose, naudotose Antrojo pasaulinio karo laikais. Galiausiai džiną papildomai praturtina itališkos raudonųjų apelsinų ir persikų natos.
Botanikos ingredientai: laurų lapai, angelika, ramunėlė, kardamonas, kmynas, korianderis, enzijonas, kadagys, levanda, apyniai, mėta, oregano, pušies spyglys, raudonieji apelsinai, persikai, erškėtuogės, rozmarinas.
Degustacijos aprašas:
Spalva: Raudona.
Kvapas: Intensyvus, vaisių natų, kadagio, rozmarino, mėtų, pušies spyglių ir raudonųjų apelsinų.
Skonis: Intensyvus, harmoningas, elegantiškas, su natomis laurų lapų, ramunėlių, kmynų, enzijano, kadagio, raudonųjų apelsinų, persikų ir erškėtuogių.
Poskonis: Ilgas.
Importuotojas: MB Drinkas, Žemaičių pl. 23, Kaunas, Lietuva


