Gamintojas: Nardini
Kategorija: Likeris
Kilmės šalis: Italija
Tūris: 0,7 l
Stiprumas: 50 %
Nardini Mandorla Mandellikör yra unikalus itališkas migdolų likeris, pagamintas iš Grappos, gaunamų iš liekanų (trester) iš Pinot, Tocai ir Cabernet vynuogių.
Ši kokybiška bazė suteikia darnų subalansavimą tarp vaisingos elegancijos ir prieskoninės gilumos.
Derinant su migdolais įgaunamas išskirtinis skonis, dėl kurio šis likeris išsiskiria iš įprastų Grappų ir likerų.
Jis gaminamas Distilleria Nardini, kuri nuo 1779 metų garsėja rankų darbo tobulumu; šis likeris sujungia intensyvius migdolų aromatus su subtiliais vaisių natomis ir malonia šiluma.
Stiprumas 50 % vol. daro jį stiprų, bet vis dar švelnų ir universalų skonio atžvilgiu.
Šis išskirtinis migdolų likeris yra puikus pasirinkimas mėgėjams, ieškantiems rafinuoto derinio tarp tradicinio Grappo ir aromatinių migdolų.
Degustacijos požymiai:
Spalva: Šviesus auksas.
Kvapas: Intensyvūs migdolų aromatai, švelnios vaisių natos iš Pinot, Tocai ir Cabernet vynuogių, subtilus prieskoninis akcentas.
Skonis: Pilnas ir švelnus, saldūs migdolai, švelnios vynuogių natos, lengvos marcipano natos.
Poskonis: Ilgas, šiltas, su švelniais migdolų ir Grappos atspindžiais.
Mandorla Mandellikör tinka kaip digestivas, gurkšnojant gryną ar su ledu.
Taip pat gali būti naudojamas kaip aromatinis papildas desertams, tokiems kaip tiramisu, migdolų kepiniams ar vaniliniams ledams.
Importuotojas: MB Drinkas, Žemaičių pl. 23, Kaunas, Lietuva


