Gamintojas: Ancho Reyes
Kategorija: Likeris
Kilmės šalis: Meksika
Tūris: 0,7 l
Stiprumas: 40%
Ancho Reyes Chile likeris gaminamas rankomis iš Puebla regione augančių Ancho čilių.
Naudojamos senovinės mazeracijos technologijos, kurias valdė Puebla amatininkai 1920-ųjų metų.
Šie tradiciniai metodai leidžia išgauti autentišką skonį ir čilių unikalią kokybę.
Ancho čili pipirai rankomis skinami tik tada, kai jie visiškai sunoksta, o vėliau džiovinami saulėje.
Džiovinimo proceso metu jie reguliariai rankomis apverčiami, kad sustiprėtų jų skonis.
Taigi susidaro turtingas, šiltas, pikantiškas ir saldus aromatas.
Po džiovinimo čili pipirai surenkami ir maždaug šešis mėnesius maceruoja mūsų įrenginyje.
Kiekvienas buteliukas rankomis etiketijuojamas ir užpildomas.
Degustacijos natos:
Spalva: auksinė.
Nosis: šilta, džiovinti čili, cinamonas, kakava.
Skonis: švelnus, šiltas, truputį rūgštus, saldūs kepimo prieskoniai.
Pabaiga: ilga, dūminis poskonis.
Importuotojas: MB Drinkas, Žemaičių pl. 23, Kaunas, Lietuva


