Gamintojas: Reisetbauer
Kategorija: Brendis
Kilmės šalis: Austrija
Tūris: 0,35 l
Stiprumas: 41,5 %
1995 metais įkurtas Reisetbauer spirito varykla įsikūrė Axberge, Aukštutinėje Austrijoje. Ypatingas šios distiliavimo įmonės bruožas – dėmesys tvariai žemdirbystei: visos gamybai reikalingos žaliavos auginamos ir skinamos pačiuose laukuose ekologiškai. Visas procesas, nuo užpildymo iki etikečių klijavimo ir butelių pakuotės, vyksta rankomis ir su didžiausiu kruopštumu. Įmonė, įtraukus Hansi Junior, patyrė modernizaciją, kuri atsispindi naujame pakuotės dizainu, etiketėse ir prekės ženklo pavadinime, derinant tradiciją ir inovaciją.
Obuoliai, naudojami Reisetbauer obuolių brendžio gamybai, kilę iš pačių Reisetbauer augintų plantacijų ir rankomis kruopščiai skinami.
Subrendę vaisiai virsta į švelnią masę, kuri fermentuojama kontrolioje temperatūroje 19 °C per 14 dienų. Kruopščiai prižiūrima fermentacija yra svarbi aromai ir galutiniam skoniui.
Distiliacija vyksta dvejais etapais: pirmiausia gaunamas žaliavinis distiliatas, o po to – smulkiojo distiliato etape, siekiant išgauti itin gryną distilatą.
- Apdovanojimai: falstaff Barguide 2025 – Hans Reisetbauer pripažintas metų distiliatoriumi.
- Degustacijos užrašai:
- Spalva: skaidri.
- Uoslė: gaivi, lengvai žavi, šiek tiek citruso kvapo.
- Skonis: lengvas, gaivus, įkvepiantis.
- Pabaiga: ilga.
Importuotojas: MB Drinkas, Žemaičių pl. 23, Kaunas, Lietuva


