Gamintojas: Weingut Schwarz
Kategorija: Vynas
Kilmės šalis: Austrija
Tūris: 0,75 l
Stiprumas: 13%
Regionas: Burgenland
Vynuogių rūšis: Blaufränkisch
Prieš daugiau nei 20 metų Hansas Schwarzas įkūrė vyninę Schwarz prie Neusiedlersee ir pavertė savo aistrą vynui į sėkmingą istoriją. Iš pradžių dirbdamas mėsininku jis ryžosi savo hobį paversti profesija – sprendimas greitai sulaukė pripažinimo vyno pasaulyje. Šiandien vyninė su dideliu atsidavimu ją valdo Hansas Schwarzas kartu su savo sūnumi Michaelu, tęsdami šeimos paveldą su inovacijų dvasia ir patirtimi.
Schwarz THE BUTCHER Blaufränkisch yra vienos veislės Blaufränkisch vynas, kurio 12 mėnesių brendimas vyksta tiek dideliame ąžuiniame statinyje, tiek mažesniuose naudotuose Burgundijos statinėse. Tokia kruopščiai subalansuota laikymo sistema suteikia vynui subalansuotą pusiausvyrą, gilų aromatą ir harmoningą struktūrą.
Po brendimo vynas atsargiai įpilamas į butelius ir užsandarintas su sukimo dangteliu, kuris išlaiko šviežumą ir kokybę.
Schwarz THE BUTCHER Blaufränkisch išsiskiria preciziška gamyba ir išskirtine kokybe, todėl yra puikus šio vyno atstovas.
- Degustacijos užuomina: gili rubino spalva su violetiniais atspindžiais stiklinėje.
- Nosies natos: švelnios juodųjų uogų džemo, mandarinių žievelių ir lakritos natos.
- Skonis: sultingas, subalansuotas, kviečiantis gerti, su vyšnių natomis.
- Poskonis: ilgas.
Gėrimo temperatūra: 16–18 °C
Tai universalus maisto derinimo vynas.
Importuotojas: MB Drinkas, Žemaičių pl. 23, Kaunas, Lietuva


