Gamintojas: Weingut Schwarz
Kategorija: Vynas
Kilmės šalis: Austrija
Tūris: 0,75 l
Stiprumas: 13% vol
Regionas: Neusiedlerio ežero regione, Burgenlando teritorijoje
Vynuogių rūšis: Blaufränkisch
Prieš 20 metų Hans Schwarzas įkūrė vyninę Schwarz netoli Neusiedlerio ežero ir paverė savo aistrą vynu į sėkmės istoriją. Iš pradžių dirbęs mėsininku, jis ryžosi savo hobį paversti darbu – sprendimas, kuris greitai pelnė pripažinimą vyno pasaulyje. Šiandien vyninę su dideliu įsipareigojimu valdo pats Hans Schwarzas kartu su savo sūnumi Michaelu, kurie tęsia šeimos palikimą su inovacijų dvasia ir patirtimi.
Schwarz THE BUTCHER Blaufränkisch yra vienos veislės Blaufränkisch vynas, kuris bręsta 12 mėnesių tiek didžiosiose medinėse statinėse, tiek mažose, naudotose Burgundijos statinėse. Ši kruopščiai subalansuota brendimo trukmė suteikia vynui subalansuotą pusiausvyrą, gilią aromatiką ir harmoningą struktūrą. Po brendimo vynas atsargiai įpilamas į butelius ir uždaromas su sraigtiniu dangteliu, kuris išsaugo šviežumą ir kokybę optimaliai.
Schwarz THE BUTCHER Blaufränkisch pasižymi preciziška gamyba ir išskirtine kokybe, todėl yra puikus atstovas savo veislei.
Degustacijos užrašai:
- intensyvi rubino spalva su violetiniais atspindžiais stiklo taurėje.
- aromose švelniai juntama gervuogių džemas, mandarino žievelės ir lakritsas.
- skonis: sultingas, subalansuotas, kviečiantis gurkšnoti, su niuansais iš sultingų vyšnių.
- poskonis: ilgas.
Gėrimo temperatūra: 16-18 °C
Tai universalus patiekalų palydovas.
Importuotojas: MB Drinkas, Žemaičių pl. 23, Kaunas, Lietuva


