Gamintojas: Botte Buona
Gėrimo tipas: Raudonas vynas
Kilmės šalis: Italija
Tūris: 0.75L
Stiprumas: 11.5%
Vynuogių rūšis: Sangiovese, Montepulciano ir Merlot
Skonis: Pusiau sausas
Botte Buona gamina vynus iš geriausios vietinės Italijos vynuogių veislės, apdorotos ekspertų rankomis pagal naujausius vyno gamybos procesus
Vynuogės, iš kurių gaminamas šis vynas, skinamos ir rankomis, ir mechaniškai. Jie nulupami, lengvai susmulkinami ir 10 dienų fermentuojami 25–26° temperatūroje.
Degustacinės pastabos: Rubino raudona su violetiniais atspindžiais taurėje. Kvapas tipiški intensyvūs miško vaisių aromatai. Skonis: lengvas, sodrus, vaisinis, miško uogų. Ilgai išliekangtis poskonis.
Patiekimo temperatūra: 16-18C
Uždarymas: Užsukamas kamštis
Vynas, idealus kasdieniniam vartojimui, derinti su ant grotelių keptais sumuštiniais ar kepsniu.
Importuotojas: MB Drinkas, Žemaičių pl. 23, Kaunas