Gamintojas: Bottega
Gėrimo tipas: Baltas putojantis vynas
Kilmės šalis: Italija
Tūris: 0.75L
Stiprumas: 10%
Vynuogių veislės: Sangioviese, Lancellotta
Skonis: Pusiau saldus
„Bottega Fragolino Bianco“ yra žinomas dėl savo išskirtinio šviežiai parinktų laukinių braškių skonio.
Vynuogės nuimamos dėžutėse ir vinifikuota raudona spalva. Tada vynas septynias dienas fermentuojamas autoklavuose, pridedant natūralių aromatų. Tada šaltai stabilizuojama vienai savaitei –2 ° C temperatūroje ir galiausiai filtruojamas ir išpilstytas į butelius.
Degustacinės pastabos: Šiaudų geltonumo spalva taurėje. Kvapas labai aromatingas, vaisinis, laukinių uogų. Skonis yra labai harmoningas, gaivus, vaisinis slastelėjas su braškių ir laukinių uogų natomis. Ilgalaikai išliekantis poskonis.
Uždarymas: Natūralus kamštis
Likęs cukrus: 80 g/l.
Rūgštingumas: 5,5 - 7 g/l.
Pateikimas: 6–8 ° C.
Puikiai tinka prie desertų ir pyragų. Jis taip pat populiarus kaip aperityvas.
Importuotojas: MB Drinkas, Žemaičių pl. 23, Kaunas