Gamintojas: Braida
Gėrimo tipas: Raudonas vynas
Kilmės šalis: Italija
Tūris: 0.75L
Stiprumas: 16.5%
Vynuogių rūšis: Corvina, Rondinella, Corvinone
Skonis: Sausas
Nuo tada, kai 1939 m. ją įkūrė Domenico Dal Cero, Cà dei Frati vyno darykla išliko šeimos vyndarystės priežodžiu. Kasmet pagaminanti apie 400 000 butelių, iš kurių tik 30 % skirta eksportui, vyninė užsitikrino išskirtinę poziciją pasaulinėje rinkoje.
Cà dei Frati Pietro Dal Cero Amarone Della Valpolicella DOC yra brolių Igino, Gian Franco ir Anna Maria Dal Cero kūrybinės aistros ir atsidavimo rezultatas. Šis nuostabus vynas pagamintas iš kruopščiai atrinkto Corvina, Rondinella, Corvinone ir Croatina vynuogių veislių mišinio.
Jis brandinamas trijų etapų metodu: pirmiausia vynas 24 mėnesius praleidžiamas medinėse statinėse, kad išsiugdytų gylį ir charakterį, po to 12 mėnesių nerūdijančio plieno talpose. Paskutiniai 24 butelio brandinimo mėnesiai pagerina jo sudėtingumą ir struktūrą.
Šis vynas, kurio rūsys gali būti 10–15 metų, liudija jo gebėjimą augti ir tobulėti laikui bėgant. Kiekvienas butelis užsandarintas natūralia kamščiu.
Degustacijos pastabos: Rubino raudonis taurėje. Intensyvūs ir sudėtingi aromatai. Elegantiškas skonis su vaisinėmis rūgščių vyšnių, šokolado ir mėtų, taip pat tabako ir kavos natomis. Ilgai išliekantis poskonis.
Gėrimo temperatūra: 15-18°C
Šis raudonasis vynas idealiai tinka prie žvėrienos, kepsnių ir brandaus sūrio, puikiai papildantis šių patiekalų skonius.
Importuotojas: MB Drinkas, Žemaičių pl. 23, Kaunas
-
Jūsų krepšelis tuščias!