Gamintojas: Cantine Maschio
Gėrimo tipas: Prosecco
Kilmės šalis: Italija
Tūris: 0.75L
Stiprumas: 11%
Vynuogių rūšis: Glera
Skonis: Sausas
Prosecco regionas yra tarp Adrijos jūros ir Italijos Alpių papėdžių. Tarp kalnų ir jūros įsiterpę kalvoti regiono vynuogynai mėgaujasi vidutinio klimato ir padidėjusiu kritulių kiekiu, o tai skatina Glera vynuogių auginimą. Vynuoginimas: švelnus vynuogių spaudimas, kad iš uogų širdies išsiskirtų tik laisvai tekančios sultys. Tada sultys paliekamos nerūdijančio plieno talpose maždaug 12 valandų, tada prasideda fermentacija. Nerūdijančio plieno gaminimas užtrunka apie 15–20 dienų 65–68 °F temperatūroje, kad susidarytų natūralus perlagas.
Degustacinės pastabos: Šviesiai geltonos spalvos. Intensyvūs aromatai su lengvomis eterinėmis natomis, kartu su baltųjų persikų ir apelsinų žiedų užuominomis. Skonis, lengvas, sultingas, gaivus su persikų ir migdolų niuansais. Ilgai išliekantis poskonis.
Uždarymas: Natūralus kamštis
Pateikimas: 6-8C
Idealiai tinka kaip aperityvas, taip pat puikiai dera su lengvais užkandžiais, jūros gėrybėmis, sriubomis, salotomis ir lengvais makaronų patiekalais. Skanu su vaisiais ir pyragaičiais.
Importuotojas: MB Drinkas, Žemaičių pl. 23, Kaunas
-
Jūsų krepšelis tuščias!