Gamintojas: Codorniu
Gėrimo tipas: Putojantis vynas Cava
Kilmės šalis: Ispanija
Tūris: 0.2L
Stiprumas: 11.5%
Vynuogių rūšis: Macabeo, Xarello, Parellada
Skonis: Pusiau sausas
Mėgaukitės visu Codorniu cava skoniu ir gaivumu, pagamintu iš geriausių tradicinių Macabeo, Xarel lo ir Parellada veislių vaisių, kurie suteikia stiprų skonį, subtilumą ir struktūrą.
Codorniu Benjamin sukurtas individualiam vartojimui bet kur ir bet kokiai progai.
Saldumas svyruoja nuo labai sauso iki vidutiniškai saldaus. Jų sodrus vaisiškumas paprastai yra subalansuotas su traškia rūgštele. Idealiai tinka skrebučiams, bendravimui ir furšetams, arba prie vėžiagyvių, žuvies ir daržovių patiekalų. Šio putojančio vyno kamštis išsaugos burbuliukus butelyje keletą dienų, kol butelis bus laikomas šaldytuve. Kuo pilnesnis buteliukas, tuo ilgiau išliks burbuliukai.
Degustacinės pastabos: Šiaudų spalvos su elegantiškais burbuliukais taurėja. Kvapas obuolių ir gėlių aromatai. Skonis lengvas tačiau intensyvus labai gerai subalansuotas rūgštingumas ir gaivumas. Ilgai išliekantis poskonis.
Pateikimas: Tradiciniu būdu pagaminti putojantys vynai patiekiami gerai atšaldyti, 8–12C temperatūroje. Švieži, traškūs putojantys vynai patiekiami kiek vėsesni, 6–8C.
Importuotojas: MB Drinkas, Žemaičių pl. 23, Kaunas