Gamintojas: De Bernard
Gėrimo tipas: Baltas putojantis vynas Prosecco
Kilmės šalis: Italija
Tūris: 0.75L
Stiprumas: 11.5%
Skonis: Sausas
Vynuogių rūšis: Glera, Verdiso, Perera.
Šeimos verslo Beniamino Maschio istorija prasideda XIX amžiaus viduryje San Pietro di Feletto mieste, Italijoje. Antonio Maschio pastatė nedidelę spirito varyklą ir taip prasidėjo didieji šeimos nuotykiai grapų pasaulyje. 2002 m. Beniamino Maschio perėmė De Bernard vyninę, kad gamintų puikius Prosecco ir putojančius vynus.
Šis Prosecco pagamintas iš vynuogių veislių Glera, Verdisco ir Perera. Derlius nuimamas nuo rugsėjo pabaigos iki spalio pradžios. Vynuogės švelniai spaudžiamos ir fermentuojamos kontroliuojamoje 20°C temperatūroje. Prosecco 2 mėnesius brandinamas nerūdijančio plieno talpyklose.
Degustacijos pastabos: Skaidrus stiklas. Kvapas intensyvus vaisių. Skonis švelnus, subalansuotas ir aromatingas su sultingų obuolių ir akacijos žiedų natomis. Ilgai išliekantis poskonis.
Vynuogių veislė: Glera, Verdiso, Perera.
Regionas: Conegliano, Valdobbiadene.
Senėjimas: nerūdijančio plieno bakas.
Likutis cukrus: 13,0 g/l.
Patiekimo temperatūra: 5-7°C.
Idealus aperityvas, puikiai derantis ir su žuvimi.
Importuotojas: MB Drinkas, Žemaičių pl. 23, Kaunas
-
Jūsų krepšelis tuščias!