Gamintojas: Doppio Passo
Gėrimo tipas: Raudonas vynas
Kilmės šalis: Italija
Tūris: 0.75 L
Stiprumas: 13.5%
Skonis: Sausas
Regionas: Apulien
Vynuogės rūšis: Primitivo
Salento, kalkakmenio turtingas pusiasalis Apulijoje, yra vienas seniausių vynuogių auginimo regionų pasaulyje. Šis regionas žinomas dėl aromatingų Primitivo vynuogių, kurios yra Doppio Passo Primitivo pagrindas. Elegantiškas, intensyvus ir vaisiškas – taip pristatomas šis vynas.
Doppio Passo iš kitų itališkų raudonųjų vynų išskiria dviguba fermentacija. Viena Primitivo vynuogių dalis nuimama anksti ir fermentuojama ant odelių, o kita dalis lieka ant vynmedžių, kol pasiekia didelę vaisių, aromatų ir cukraus koncentraciją. Po to seka antroji visos misos fermentacija. Rezultatas – ypač tirštas ir skanus raudonasis vynas iš Pietų Italijos. Raudonasis vynas brandinamas nerūdijančio plieno talpyklose, prieš uždarant natūraliu kamščiu.
Apdovanojimai:
- 88 taškai iš Falstaff
Degustacijos pastabos: Gili rubino granato spalva taurėje. Kvapas vaisiškas, prinokusių vyšnių, gervuogių ir slyvų dvasia, lydima kakavos natų. Skonis geros struktūros, vaisinis su tamsiomis uogomis, vyšniomis, šokoladu ir cinamono natomis. Ilgai išliekantis poskonis.
Rūgštingumas: 5,8 g/l
Likutis cukrus: 16,0 g/l
Patiekimo temperatūra: 15-18 °C
Mėgaukitės vynu prie mėsos ar makaronų patiekalų, taip pat su sūriu.
Importuotojas: MB Drinkas, Žemaičių pl. 23, Kaunas.
-
Jūsų krepšelis tuščias!