Gamintojas: Freixenet
Gėrimo tipas: Baltas putojantis vynas Cava
Kilmės šalis: Ispanija
Tūris: 0.75L
Stiprumas: 11.5%
Vynuogių rūšis: Macabeo, Parellada, Xarello
Skonis: Briutas
Garsus Ispanijos putojančio vyno gamintojas Freixenet jau daugiau nei 150 metų yra kokybės ir tradicijų simbolis. Įkurtas vaizdingame Katalonijos regione, šeimos verslas ištisas kartas išgarsėjo dėl savo išskirtinių cavas ir putojančių vynų. „Freixenet“ sujungia meistriškumą su šiuolaikinėmis technologijomis, kad sukurtų klasikinius ir naujoviškus vynus, džiuginančius vyno mėgėjus visame pasaulyje.
Cordon Negro yra gerai žinomas ispaniškos Cava tradicijos atstovas, gaminamas pagal griežtas D.O. specifikacijas. Cava (Denominación de Origen Cava). Pagrindiniai reikalavimai apima minimalų 12 mėnesių brandinimo laikotarpį butelyje ir specifinių vynuogių veislių iš žinomo Penedès vynuogių auginimo regiono naudojimą, o Parellada, Macabeo ir Xarel-lo yra trys pagrindinės vynuogių veislės, tradiciškai naudojamos vynuogių gamybai. Ispanijos cava.
Degustacijos pastabos: Taurėje šviesiai citrinos geltonumo atspalvis. Kvapas – žiedų medaus, citrusinių vaisių ir mielinių kepinių aromatas. Puikiai subalansuotas skonis, medaus, obuolių, kriaušių ir gaivos aromatas gomuryje. Labai sotus ir sudėtingas. Ilgai išliekantis poskonis.
Rūgštingumas: 6,0 g/l
Gėrimo temperatūra: 6-8 °C
Uždarymas: Natūralus kamštis
Pateikiamas juodame matiniame butelyje, Cordon Negro dažnai naudojamas kaip aperityvas arba šventinėms progoms, pavyzdžiui, vestuvėms ir gimtadieniams.
Puikus priedas prie paukštienos, vėžiagyvių, žuvies ir lengvų furšetų, todėl yra universalus įvairių patiekalų kompanionas.
Importuotojas: MB Drinkas, Žemaičių pl. 23, Kaunas
-
Jūsų krepšelis tuščias!