Gamintojas: Gaja
Gėrimo tipas: Raudonas vynas
Kilmės šalis: Italija
Tūris: 0.75 L
Stiprumas: 14%
Skonis: Sausas
Regionas: Piemont
Vynuogės rūšis: Nebbiolo
Vyno įmonė „Gaja“ yra viena žinomiausių pasaulyje. 1859 m. vyno daryklą Barbaresco įkūrė Giovanni Gaja. Giovanni Gaja buvo dabartinio savininko Angelo Gajos prosenelis. Kasmet pagaminama apie 300 000 butelių vyno, o vynuogynas užima 92 hektarus.
Degustacijos pastabos: Gilus rubino granato spalva taurėje. Kvapas vaisiškas, laukinių uogų, gėlių užuominų ir smulkių žolelių. Skonis aksomiškai švelnus, vaisinis ir aštrus. Ilgai išliekantis poskonis.
Vynuogių veislės: Nebbiolo, Barbera, Merlot, Cabernet Sauvignon.
Brandinimas: 12 mėnesių ąžuolo statinėse
Uždarymas: natūralus kamštis.
Senėjimo potencialas: iki 2034 m.
Gėrimo temperatūra: 18-20 °C.
Raudonasis vynas puikiai tinka prie ant grotelių keptos mėsos ir įvairių sūrių.
Importuotojas: MB Drinkas, Žemaičių pl. 23, Kaunas.
-
Jūsų krepšelis tuščias!