Gamintojas: KENSEI
Kategorija: Viskis
Kilmės šalis: Japonija
Tūris: 0,7 L
Stiprumas: 40%
„Kensei“ maišytas japoniškas viskis – tai harmoninga kompozicija su stipriu charakteriu, gaminama Japonijoje su dideliu rūpesčiu ir tradiciniu meistriškumu. Pavadinimas „Kensei“ japonų kalba reiškia „šventasis kardas“ – garbingas titulas, suteikiamas tik didžiausiems samurajams. Ši asociacija su garbe, disciplina ir meistriškumu atsispindi ir šio japoniško maišyto viskio stiliuje: puikus, subalansuotas ir kartu išskirtinis.
Mišiniui naudojami atrinkti viskiai iš įvairių Japonijos distiliavimo gamyklų, brandinami mažose amerikietiško ąžuolo statinėse. Viskis laikomas tradiciniame sandėlyje netoli pakrantės, todėl jam būdingas subtilus jūrinis gaivumas. Rezultatas – švelnus, elegantiškas ir prieinamas viskis, kuris patiks tiek pradedantiesiems, tiek japoniško viskio meno mėgėjams.
Degustacijos natos:
Spalva: Šviesiai auksinė.
Kvapas: Subtilus vanilės, medaus, žaliojo obuolio ir subtilaus ąžuolo prieskonių aromatas, lydimas baltų gėlių užuominos.
Skonis: Švelnus ir apvalus su karamelės, prinokusių kriaušių, lengvų vaisių ir migdolų užuomina.
Poskonis: Švelnus ir šiek tiek aštrus, su subalansuotu, kreminiu poskoniu.
„Kensei“ japoniškas viskis idealiai tinka grynam malonumui, su ledu arba kaip rafinuotas pagrindas japoniško stiliaus „highball“ kokteiliams. Jis taip pat puikiai atsiskleidžia su puikiai subalansuotu aromatu, ypač derinant su sušiais, azijietiškais prieskoniais pagardintais patiekalais ar švelniu šokoladu. Elegantiška dovanų dėžutė taip pat yra stilinga dovanos idėja Tolimųjų Rytų kulinarinės kultūros mėgėjams.
Importuotojas: MB Drinkas, Žemaičių pl. 23, Kaunas, Lietuva