Gamintojas: Monin
Gėrimo tipas: Likeris
Kilmės šalis: Prancūzija
Tūris: 0.7 L
Stiprumas: 20%
„La Liqueur de Monin White Cocoa“ – tai kruopščiai sumaišytas likeris, kurio alkoholio kiekis yra 20 % ABV ir kuris skystoje formoje perteikia švelnų, kreminį baltojo šokolado aromatą. Šį likerį gamina garsus prancūzų gamintojas „Monin“. Jis atspindi aukščiausią kokybę ir universalumą šiuolaikinėje barų ir desertų kultūroje. Šilkinė tekstūra ir subalansuotas saldumas paverčia jį tikru universaliu likeriu – tinka tiek kokteiliams, tiek kūrybingiems kepiniams.
Subtilus saldumas ir sviestinės, šokoladinės natos paverčia šį likerį elegantiška alternatyva klasikiniams kakavos likeriams. Jis žavi apvaliu skoniu be kartumo ir suteikia malonų burnos pojūtį, kuris ypač gerai dera su kitais skoniais, tokiais kaip uogos, riešutai ar kava. Šviesi spalva ir subtilus aromatas taip pat paverčia jį vizualiai ir skoningais akcentais.
Degustacinės pastabos:
Spalva: Šviesiai kreminė balta.
Kvapas: Švelnus vanilės, baltojo šokolado, grietinėlės ir karamelės užuomina.
Gomonis: Kreminis ir švelnus su intensyviomis baltosios kakavos natomis, lengvu saldumu ir subtiliu balansu.
Poskonis: Apvalus, aksominis ir ilgai saldus su šokolado elegancija.
Puikiai tinka kokteiliams ir desertams, tokiems kaip „White Chocolate Martini“, „White Russian“ arba kreminio likerio šotai. Idealiai tinka pyragams, pralinė, kremams, putėsiams ar ledams pagardinti. Likeris taip pat atskleidžia visą savo potencialą patiekiamas su ledu arba kaip deserto taurės ingredientas. Jis ypač gerai dera su vaisiais, tokiais kaip braškės, avietės ir mangai, taip pat su pistacijomis ir kava. Rafinuotas likeris tiems, kurie nori mėgautis švelniu, burnoje tirpstančiu šokolado skoniu elegantiškoje formoje.
Importuotojas: MB Drinkas, Žemaičių pl. 23, Kaunas, Lietuva