Gamintojas: La Massa
Gėrimo tipas: Raudonas vynas
Kilmės šalis: Italija
Tūris: 0.75 L
Stiprumas: 14%
Skonis: Sausas
Regionas: Toskana
Vynuogės rūšis: Sangiovese
Vyno darykla Tenuta La Massa yra Panzano in Chianti, kalvotos vietovės viduryje, kuriai būdingas 315–460 metrų aukštis virš jūros lygio. Vynuogynas užima 45 hektarų plotą ir jį kerta Borro della Massa, kuri stipriai įtakoja šlaitų modeliavimą. Teritorijos dirvožemiai daugiausia sudaryti iš žalio ir pilkojo molio su smulkių silikatinių kalkakmenių ir kvarcinių klinčių smiltainio įsiterpimais. Vynuogynai užima 25 hektarus ir apsodinti Sangiovese, Merlot ir Cabernet Sauvignon vynuogėmis.
2002 m. La Massa pradėjo mokslinių tyrimų projektą. Tikslas yra ištirti dirvožemio morfologiją, kad būtų galima pritaikyti tinkamus auginimo būdus.
Apdovanojimai:
- 90/100 taškų iš „Wine Spectator“.
– 91/100 taškų iš Jameso Sucklingo
- 90/100 taškų iš Falstaff
Degustacijos pastabos: Intensyvi rubino raudona su juoda šerdimi taurėje. Kvapas sudėtingas gervuogių, kasos, tamsių vyšnių, žibuoklių ir vanilės aromatai. Skonis sudėtingas, labai elegantiškas, sodrus, tamsūs vaisiai ir šilkiniai taninai. Ilgai išliekantis poskonis.
Vynuogių veislės: Sangiovese, Merlot, Cabernet Sauvignon
Uždarymas: natūralus kamštis
Senėjimo potencialas: 8 metai
Patiekimo temperatūra: 16-17 °C
Importuotojas: MB Drinkas, Žemaičių pl. 23, Kaunas.
-
Jūsų krepšelis tuščias!