Gamintojas: Laurent Perrier
Gėrimo tipas: Šampanas
Kilmės šalis: Prancūzija
Tūris: 0.75L
Stiprumas: 12%
Vynuogių rūšis: 55% Chardonnay, 45% Pinot Noir.
Skonis: Briutas
Nuo pat įkūrimo 1812 m., Laurent-Perrier tapo viena iš pirmaujančių šampano namų pasaulinėje rinkoje. Nuolatinė Laurent-Perrier sėkmė yra giliai įsišaknijusi nuo ryžto išsaugoti giliai įsišaknijusias tradicijas: tai apima pagarbą gamtai ir vynams, tvirtą įsipareigojimą kokybei, ilgalaikių santykių su žmonėmis kūrimą ir palaikymą tiek įmonėje, tiek už jos ribų. Dėl šio įsipareigojimo laikytis tradicijų ir kokybės, Maximilienas Bernardeau buvo paskirtas rūsio meistru, atsakingu už Laurent-Perrier grupės vynus, o tai atlieka pagrindinį vaidmenį tęsiant šią sėkmės istoriją.
„Brut Nature“ kategorijos pradininkas Laurent-Perrier Ultra Brut yra šampanas be pridėtinio cukraus, atspindintis gryno, be priemaišų šampano esmę. Ši naujovė, pristatyta 1981 m., atspindi namų patirtį ir yra paremta vieno derliaus, pasižyminčio optimalia brandos ir mažo rūgštingumo pusiausvyra, parinkimu.
Laurent Perrier Champagne Ultra Brut sudaro 55% Chardonnay ir 45% Pinot Noir. Gamybos procese naudojamos tik vynuogės su dideliu potencialiu alkoholio kiekiu ir mažu rūgštingumu, todėl galima pasiekti tobulą vyno balansą be dozavimo. Po šešerių metų brandinimo šampanas išpilstomas į butelius ir uždaromas natūraliu kamščiu.
Degustacijos pastabos: Ryški, skaidri spalva taurėje. Itin gaivus kvapas su citrusinių vaisių ir gėlių natomis. Skonyje gaivus su sūriais niuansais. Ilgaamžė ir lengvas poskinis.
Vynuogių veislės: 55% Chardonnay, 45% Pinot Noir.
Brandinimas: 6 metai.
Gėrimo temperatūra: 8-10°C.
Laurent Perrier Ultra Brut puikiai dera su jūros gėrybėmis, sušiais ar pata negra kumpiu.
Importuotojas: MB Drinkas, Žemaičių pl. 23, Kaunas
-
Jūsų krepšelis tuščias!