Gamintojas: Le Contesse
Gėrimo tipas: Baltas putojantis vynas Prosecco
Kilmės šalis: Italija
Tūris: 1.5L
Stiprumas: 11%
Vynuogių veislė: Glera
Skonis: Ypač sausas
„La Contesse“ yra vyno darykla, kurią nuo 1970 m. Vadovauja Bonotto šeima. Vyno darykla yra kalvos Conegliano Valdobbiadene papėdėje Treviso provincijoje. „Prosecco“ gamybai daugiausia naudojama Glera vynuogių veislė. Vynuogių veislė, idealiai tinkanti putojančiam vyno gamybai.
Degustacinės pastabos: Šviesūs šiaudų atspalviai taurėje. Kvapas labai vaisinis ir subtilus. Skonis primena auksinius obuolius, Williamso kriaušes, citrusus ir baltas gėles. Ilgalaikis, gaivus poskonis su saldžia pabaiga.
Dirvožemis: vidutinės tekstūros.
Rūgštingumas: 5,80 g/l.
Likęs cukrus: 16 g/l.
Uždarymas: natūralus kamštis.
Pateikimo temperatūra: 6–8C.
Vynas tinka prie lengvų patiekalų, žuvies, salotų ir šviežio sūrio.
Importuotojas: MB Drinkas, Žemaičių pl. 23, Kaunas