Gamintojas: Menard
Kategorija: Konjakas
Kilmės šalis: Prancūzija
Tūris: 0,7 L
Stiprumas: 40%
Menard Sel des Domaines yra aukščiausios kokybės konjakas, įkūnijantis turtingą Menard prekės ženklo istoriją ir patirtį. Sukurtas daug dėmesio skiriant detalėms, todėl konjako mėgėjams suteikia puikių pojūčių.
Nuo pat įkūrimo 1815 m., Menard prekės ženklas buvo išskirtinės kokybės ir rafinuotumo sinonimas. Daugiau nei dviejų šimtmečių patirtį turinti Menard yra žinomas dėl savo atsidavimo tradiciniams konjako gamybos būdams, užtikrinant, kad kiekviename butelyje yra aukščiausios kokybės esmė.
Šis konjakas gaminamas prestižiniame Prancūzijos Cognac regione, žinomame dėl idealaus klimato ir kalkingo dirvožemio, kuris prisideda prie unikalaus šio regiono konjako charakterio ir skonio profilio. Menard spirito varykla yra tarp Charente-Maritime vynuogynų, kur amatininkų kartos tobulino savo meną.
Skonio ir aromato profilis:
Gurkštelėjus Menard Sel des Domaines, jus pasitiks skonių simfonija, kuri kiekvienu gurkšniu džiugins jūsų skonio receptorius. Jame harmoningas saldžių ir vaisių natų derinys su karamelės, vanilės ir džiovintų vaisių natomis. Dėl aksominės tekstūros ir subalansuoto skonio jis yra puikus pasirinkimas grynam pasimėgavimui arba kaip kokteilių sudedamoji dalis.
Lygiai taip pat žavi ir Menard Sel des Domaines aromatas. Kai pakeliate taurę prie nosies, jus apgaubia subtilių gėlių kvapų, kurie susimaišo su ąžuolo šiluma ir subtiliais prieskoniais, aromato profilis. Šis aromatingas profilis suteikia visam gėrimo potyriui gilumo ir sudėtingumo.
Verta žinoti: Menard Sel des Domaines laikomas prancūziško ąžuolo statinėse, kad galėtų išsiugdyti savo charakterį. Senėjimo procesas įneša gyvybę į gėrimą , todėl skonis yra švelnus ir rafinuotas, kurį galima pasiekti tik kantrybe ir meistriškumu.
Norėdami sukurti šį išskirtinį konjaką, Menard laikosi kruopštaus proceso, kuris prasideda rankomis atrinkus geriausias vynuoges iš savo vynuogynų. Tada vynuogės fermentuojamos ir distiliuojamos, kad būtų sukurtas bazinis spiritas. Šis spiritas ilgą laiką laikomas ąžuolo statinėse, kad subręstų ir išsiugdytų unikalų skonio profilį. Galiausiai konjakas kruopščiai maišomas kvalifikuotų amatininkų, kad būtų pasiektas tobulas skonių ir aromatų balansas.
Importuotojas: MB Drinkas, Žemaičių pl. 23, Kaunas, Lietuva