Gamintojas: Cantine Paololeo
Gėrimo tipas: Rožinis putojantis vynas
Kilmės šalis: Italija
Tūris: 0,75L
Stiprumas: 11.5%
Regionai: Salento
Vynuogės rūšis: Negroamaro
Skonis: Briutas
Rosarose Rosè Sparkling Brut putojantis vynas. Salento burbulai, gaminami Charmat metodu, pradedant nuo pagrindinės Salento vyno gamybos vynuogių veislės Negroamaro, yra puikus atsakymas į kitus garsesnius itališkus putojančius vynus. Tai malonus ir universalus produktas, tinkantis vartoti ne tik tradicinėmis šventinėmis progomis, bet bet kuriuo paros metu ir kartu su daugybe patiekalų, ypač kilusių iš Apulijos tradicijos. Presuotos vynuogės atšaldomos iki 12-14° ir siunčiamos į pneumatinį presą. Tada mes pradedame spausti ir išvalyti misą statiniu dekantavimu, kuris trunka 18–24 valandas. Alkoholinė fermentacija trunka 10-12 dienų kontroliuojamoje 15-16° C temperatūroje. Filtruojama beveik iš karto po fermentacijos pabaigos.
Degustacinės pastabos: Šviesiai rožinė spalva, smulkus ir patvarus perlagas taurėje. Kvapas: subtilus uogų, braškių ir aviečių. Skonis labai gaivus burnoje, tinkamas rūgštingumas, subalansuojantis pikantišką ir švelnų skonį. Ilgas ir gaivus raudonų vaisių poskonis.
Degustacinės pastabos:
Spalva: šviesiai geltona su žalsvais atspindžiais taurėje. Kvapas vaisinis ir apgaubiantis nosį su vaisių ir gėlių užuominomis. Skonis: malonus, švelnus, gaivus su vaisių ir gėlių natomis. Ilgai išliekantis poskonis.
Uždarymas: Natūralus kamštis
Pateikimas: 6-8C
Šis putojantis vytnas labai tinka prie žuvies užkandžių, makaronų su jūros gėrybėmis, vėžiagyviais, balta mėsa, vietinės daržovės, saldumynai, sausi pyragaičiai ir geros rūgšties kreminiai gaminiai, tokie kaip pyragaičiai ir sūrio pyragai.
Importuotojas: MB Drinkas, Žemaičių pl. 23, Kaunas
-
Jūsų krepšelis tuščias!