Gamintojas: Tigullio
Produkto tipas: Pesto
Kilmės šalis: Italija
Svoris: 185g
Intensyvus ir ryžtingas Leccino, Green ir Taggiasca alyvuogių skonis derinamas su pikantiškesnėmis ir gaivesnėmis kaparėlių natomis.
Atraskite labiau subalansuotą skonį ir pasiruoškite savo patiekalams suteikti unikalaus ir kūrybiško pojūtio. Norėdami mėgautis visu Tigullia alyvuogių ir kaparėlių skoniu, tiesiog įpilkite šiek tiek druskos į makaronų virimo vandenį ir šaukštu praskieskite kiekvieną pesto porciją prieš maišydami ją su makaronais.
Laikyti kambario temperatūroje. Atidarius, jo negalima laikyti šaldytuve ilgiau nei 5 dienas, įpylus alyvuogių aliejaus.185 g. Naujas dar labiau subalansuotas receptas, puikiai tinkantis prie makaronų ir daugelio kitų Viduržemio jūros regiono virtuvės patiekalų. Stebėtina specialybė, dar turtingesnė alyvuogėmis ir dar intensyvesnio skonio, nes pridėta Taggiasca alyvuogių.
Sudėtis: augaliniai aliejai (saulėgrąžų, alyvuogių, pirmojo spaudimo alyvuogių, alyvuogių išspaudų, rapsų), juodųjų alyvuogių pasta 20% (leccino alyvuogės 17,9%, alyvuogės "taggiasca" 1%, druska, saulėgrąžų aliejus, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: pieno rūgštis), žaliosios alyvuogės 18%, gliukozės sirupas, migdolų milteliai, kaparėlių 2%, druska, dažai: karamelė; pieno baltymai, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: pieno rūgštis. Jame gali būti pėdsakų: kitų riešutų ir kiaušinių. Be glitimo.
Importuotojas: MB Drinkas, Žemaičių pl. 23, Kaunas