Gamintojas: Masi
Gėrimo tipas: Raudonas vynas
Kilmės šalis: Italija
Tūris: 0.75 L
Stiprumas: 15.5%
Skonis: Sausas
Regionas: Venetien
Vynuogės rūšis: Corvina Veronese
MASI vyninę 1772 metais įkūrė Boscaini šeima. Anksčiau šeimos verslas vadinosi „Vaio dei Masi“, kaip ir miestas, kuriame ji buvo įsikūrusi. Šiandien įmonei vadovauja septintoji Boscaini šeimos karta. Net ir po 200 metų sėkmingos istorijos šiame versle vyninė vis dar yra viena geriausių pasaulyje.
Apdovanojimai:
- Trebicchieri 2019 m., Gambero Rosso.
Degustacijos pastabos:
Intensyvus rubino raudonumas tauėje. Kvapas viliojantis prinokusių slyvų ir vyšnių natos. Skonis švelnus, sodrus ir harmoningas po sultingų vyšnių. Smulkios kakavos natos poskonyje.
Vynuogių veislės: Corvina, Rondinella, Oseleta.
Dirvožemis: kalkakmenis.
Brandinimas: 38-40 mėnesių 600 litrų statinėse, mažiausiai 6 mėnesius buteliuose.
Uždarymas: natūralus kamštis
Sandėliavimo galimybės: iki 2023 m.
Puikiai dera su jautiena ir troškinta jautiena.
Importuotojas: MB Drinkas, Žemaičių pl. 23, Kaunas.