Gamintojas: Riunite
Gėrimo tipas: Prosecco
Kilmės šalis: Italija
Tūris: 0.75L
Stiprumas: 11%
Vynuogių rūšis: Lambrusco
Kilmė: Rinktiniai vynuogynai Reggio Emilia provincijoje. Vynuogių veislės: Lambrusco Salamino. Gamybos procesas: Buteliuose, laikomuose 15–17°C temperatūroje, mielės pradeda daugintis, vartodamos cukrų, o slėgis butelyje didėja ir pasiekia maždaug 2,5 atmosferos. Visa tai sukuria redukuojančią aplinką, kuri išsaugo vyno jaunystę, sukuria spaudimą, dėl kurio jis putoja, o ant dugno nusėdusios mielės praturtina gaminį būdingu duonos plutos aromatu. Kad vynas būtų vertinamas geriausiomis sąlygomis, prieš atkimšant, rekomenduojama butelį apversti aukštyn kojomis, kad būtų vienodesni pojūčiai, geresni vaisių aromatai ir didesnė pusiausvyra burnoje. Tokiu būdu skonis yra sudėtingas, bet švelnus ir harmoningas.
Patiekimo temperatūra: 10-12C
Uždarymas: Natūralus kamštis
Puikiai tinka prie tradicinių itališkų patiekalų: makaronai,pica, desertai.
Importuotojas: MB Drinkas, Žemaičių pl. 23, Kaunas
-
Jūsų krepšelis tuščias!