Gamintojas: Rugerri
Gėrimo tipas: Putojantis vynas Prosecco
Kilmės šalis: Italija
Tūris: 0.75L
Stiprumas: 12%
Vynuogių rūšis: Glera
Skonis: Briutas
Šeimos verslas „Ruggeri“ įsikūręs Italijoje, Valdobbiadenės regione. Jis buvo pavadintas Luciano Ruggeri, įkūrėjo pusbrolio, vardu. Giustino Bisol įkūrė įmonę 1950 m., padedamas savo pusbrolio Luciano Ruggeri. Nuo 2017 m. jie priklauso Rotkäppchen-Mumm grupei.
Glera vynuogių derlius Ruggeri Argeo Prosecco nuimamas rugsėjo mėnesį. Baltasis vynas trunka apie 8 dienas kontroliuojamoje 18 °C temperatūroje. Antroji fermentacija vyksta didelėse sandariose talpose 14-15 °C temperatūroje, todėl gaunamas puikus Prosecco perlagas.
Degustacijos pastabos: Blyškiai geltona šiaudų spalva su žaliais atspindžiais taurėje. Kvapas harmoningos, vaisių aromatai. Skonis subalansuotas, subtilus ir intensyvus obuolio natos. Ilgai išliekantis vaisinis poskonis.
Uždarymas: natūralus kamštis
Likęs cukrus: 12 g/l
Pateikimas: 5-10C
Puikus aperityvas, idealus kompanionas prie lengvų užkandžių ir užkandžių.
Importuotojas: MB Drinkas, Žemaičių pl. 23, Kaunas
-
Jūsų krepšelis tuščias!