Gamintojas: Cortijano
Gėrimo tipas: Baltas vynas
Kilmės šalis: Ispanija
Tūris: 0.75L
Stiprumas: 10.5%
Regionas: Rioja
Derlius nuimamas rugsėjo–spalio mėnesiais. Vynuogės į vyno daryklą vežamos 20 kilogramų sveriančiose dėžėse, kur vėliau nulupamos ir sudedamos į kubilus. Ši inkubacija atliekama 24 valandas 8–10 laipsnių Celsijaus temperatūroje. Švelniai paspaudus, misa skaidrinama 12 valandų 10 laipsnių Celsijaus temperatūroje. Jo fermentacija vyksta nerūdijančio plieno kubiluose 18–20 °C temperatūroje, kol sustabdo šaltis, kai pasiekia 19–23 gramus cukraus. Fermentacijos pabaigoje jis nuskaidrinamas, stabilizuojamas šaltai ir galiausiai išpilstomas į butelius.
Degustacinės pastabos: Švelni geltona spalva taurėje. Kvapas labai aromatingas, džiovintų egzotinių vaisių su medaus natomis. Skonis: džiovintų cukruotų vaisių natos su citruso užuominomis, labai gerai subalansuotas. Ilgai išliekantis poskonis.
Pateikimo tempertūra: 10-12C
Uždarymas: natūralus kamštis
Šis vynas puikiai tiks prie desertų ir pirmųjų patiekalų.
Importuotojas: MB Drinkas, Žemaičių pl. 23, Kaunas