Gamintojas: Damm
Kategorija: Alus
Kilmės šalis: Ispanija
Tūris: 0,25 L * 6 vnt.
Stiprumas: 7,2%
Damm savo pirmąjį Märzenbier pagamino 1953 m. Pirmaisiais metais jis buvo gaminamas tik nuo spalio iki balandžio, o likusią metų dalį gamyba buvo sustabdyta. Būtent 1955 m., dėl didelės sėkmės, buvo nuspręsta gaminti nuolat. Jis buvo pakrikštytas Voll-Damm vardu. „Voll“ vokiškai reiškia pilnas. Pavadinimas labai tiko stipraus, intensyvaus ir sodraus skonio alui.
Jis gaminamas iš 100% natūralių ingredientų, iš miežių tik iš grynų veislių ir mūsų pačių salyklo. Dvigubas salyklo kiekis suteikia jam daugiau aromato, daugiau skonio ir daugiau kūno. „Voll-Damm“ gamybai pirma naudojami kartūs apyniai, o vėliau, prieš pat fermentacijos procesą, pridedami nauji apyniai iš labai pripažinto ir prestižinio Bavarijos Hallertau regiono.
Dvigubas salyklo kiekis recepte daro jį labai tvirtu produktu. Su dvigubu skoniu. Padvigubinkite kūną. Tai kažkas, kas pastebima iš pirmo gurkšnio.
Sudėtyje yra miežių salyklo.
Importuotojas: MB Drinkas, Žemaičių pl. 23, Kaunas, Lietuva