Gamintojas: Boulard
Gėrimo tipas: Kalvadosas
Kilmės šalis: Prancūzija
Tūris: 0,7 L
Stiprumas: 40%
Vyno daryklą Boulard įkūrė Pierreas-Auguste\'as Boulardas 1825 metais Normandijoje. Jis įsikūręs Pays d Auge mieste, Prancūzijos šiaurėje, prie Atlanto vandenyno. Pierre-Auguste distiliavimui naudoja vaisių išspaudas iš obuolių. Nuo XX amžiaus prasidėjo tarptautinis kalvadoso pardavimas. Be Europos, Afrikos, JAV ir Skandinavijos, ji labai gerai išgarsėjo ir Japonijoje. Prekės ženklas augo ir buvo sustiprintas naujais išpilstymais.
Calvados Boulard yra distiliatų, brandintų nuo 8 iki 15 metų.
Degustacijos pastabos:
Spalva: Gintaro.
Nosis: vaisinis, kompleksiškas, skrudintų migdolų, lengvos medienos natos, brioche dvelksmas.
Skonis: Lygus, subalansuotas, švelnus, riešutinis, vanilinis, obuolių.
Poskonis: ilgai išliekantis.
Importuotojas: MB Drinkas, Žemaičių pl. 23, Kaunas