Gamintojas: Cantine Maschio
Gėrimo tipas: Prosecco
Kilmės šalis: Italija
Tūris: 0.2L
Stiprumas: 11%
Vynuogių rūšis: Glera
Skonis: Sausas
Šis putojantis vynas yra DOCG širdis, švelnios ir dosnios Venecijos kalvos, paskelbtos UNESCO pasaulio paveldo objektu. Čia auginamos Glera vynuogės išreiškia unikalią ir neabejotiną kokybę ir sukuria Prosecco, kuris yra maksimali uoslės subtilumo ir skonio išlikimo išraiška.Mūsų vyninė putojančius vynus gauna tiesiai iš antrinės fermentacijos atliekamos misos, su pasirinktomis mielėmis mėnesį kontroliuojamoje 12-15°C temperatūroje. Tai leidžia išsaugoti būdingą vynui šviežumą ir sustiprinti jo aromatines natas.
Ruošiant Valdobbiadene Prosecco Superiore, naudojamos tik etiketėje nurodyto derliaus vynuogės ir misa. Antrinė fermentacija nutraukiama sumažinus autoklavo temperatūrą, kad būtų užtikrintas pageidaujamas likutinio cukraus lygis.
Degustacinės pastabos: Šiaudų geltonumo su žalsvais atspindžiais taurėje. Kvapas: saldžios akacijos gėlės, kvepiantys auksinio obuolio vaisiai su citrusinių vaisių natomis cukruotos citrinos natomis. Skonis: sotus, šviežias, minkštas; šilkinis ir harmoningas burbulas su gerai subalansuotas. Ilgai išliekantis poskonis.
Uždarymas: Natūralus kamštis
Pateikimas: 6-8C
Šis Prosecco išsiskiria kaip aperityvas ir su žalios mėsos ar žuvies užkandžiais. Patobulinkite stalą, kai derinate su pirmaisiais jūros gėrybių patiekalais arba subtiliais antraisiais patiekalais.
Importuotojas: MB Drinkas, Žemaičių pl. 23, Kaunas