Gamintojas: De Bernard
Gėrimo tipas: Baltas putojantis vynas Prosecco
Kilmės šalis: Italija
Tūris: 0.75L
Stiprumas: 11%
Skonis: Sausas
Vynuogių rūšis: Glera
Šeimos verslo Beniamino Maschio istorija prasideda XIX amžiaus viduryje San Pietro di Feletto mieste, Italijoje. Antonio Maschio pastatė nedidelę spirito varyklą ir taip prasidėjo didieji šeimos nuotykiai grapų pasaulyje.
2002 m. Beniamino Maschio perėmė De Bernard vyninę, kad gamintų puikius Prosecco ir putojančius vynus.
Šis Prosecco pagamintas iš Glera vynuogių veislės. Derlius nuimamas nuo rugsėjo pabaigos iki spalio pradžios. Vynuogės švelniai spaudžiamos ir fermentuojamos kontroliuojamoje 12-14°C temperatūroje. Prosecco 2 mėnesius brandinamas nerūdijančio plieno talpyklose.
Degustacijos pastabos:
Stiklinėje šviesiai šiaudų geltonumo. Intensyvios vaisių natos. Skonis švelnus, subalansuotas ir aromatingas su obuolių ir bananų natomis. Ilgai išliekantis poskonis.
Vynuogių veislė: Glera.
Regionas: Trevizas.
Senėjimas: nerūdijančio plieno bakas.
Likutis cukrus: 13,5 g/l.
Patiekimo temperatūra: 5-7°C.
Idealus aperityvas, kuris puikiai dera ir prie lengvų patiekalų.
Importuotojas: MB Drinkas, Žemaičių pl. 23, Kaunas
-
Jūsų krepšelis tuščias!