Gamintojas: Frescobaldi
Gėrimo tipas: Raudonas vynas
Kilmės šalis: Italija
Tūris: 0.75 L
Stiprumas: 12.5%
Skonis: Sausas
Regionas: Toskana
Vynuogės rūšis: Sangiovese
Frescobaldi Rèmole Rosso Toscana – elegantiškas raudonasis vynas, atspindintis turtingas Toskanos vyndarystės tradicijas. Gaminamas garsios Frescobaldi šeimos, kuri jau daugiau nei 700 metų garsėja puikiais vynais, šis vynas sujungia tipiškas regiono savybes ir šiuolaikines vyno gamybos technologijas. Cuvée daugiausia sudaro Sangiovese vynuogės, kurias papildo Cabernet Sauvignon dalis, kuri suteikia vynui būdingą struktūrą ir gylį.
2023 m. derliaus laikotarpis pasižymėjo vėsia ir lietinga pradžia, o po to sekė šilti vasaros mėnesiai, dėl kurių vynuogės subrendo optimaliai. Po derliaus nuėmimo vynas keturis mėnesius brandintas nerūdijančio plieno talpyklose, po to du mėnesius brandinamas buteliuose, kad būtų išsaugotas jo šviežumas ir vaisiškumas. Jis taip pat gali bręsti iki trejų metų, o tai gali dar labiau sustiprinti jo aromatus. Vynas užsandarintas natūralia kamščiu, kad optimaliai išlaikytų kokybę ir lėtą, natūralų brendimą.
Degustacijos pastabos: Taurėje ryškiai violetinė raudona. Kvapas: puokštė intensyvių raudonų ir juodų vaisių, tokių kaip mėlynės, raudonieji serbentai, avietės, prinokusios slyvos ir vyšnios. Skonis yra nepaprastai malonus su puikiu aromatų skonių atitikimu. Tanino struktūra yra vientisa ir labai lanksti, todėl išgaunama harmoninga ir ilgai išliekantis poskonis.
Gėrimo temperatūra: 16-18°C
Šis universalus vynas yra puikus priedas prie ne itin aštrių užkandžių ir skanių užkandžių. Jis taip pat dera su įvairiais patiekalais, ypač su keptais makaronų patiekalais ir kepsniais su bulvėmis.
Importuotojas: MB Drinkas, Žemaičių pl. 23, Kaunas.