Gamintojas: Gerard Bertrand
Gėrimo tipas: Rožinis vynas
Kilmės šalis: Prancūzija
Tūris: 0,75 L
Stiprumas: 13%
Skonis: Sausas
Vynuogės rūšis: Grenache, Syrah ir Cinsault
1975 m. Gérard\'as Bertrand\'as pradėjo savo vynuogių derliaus nuėmimą Château de Villemajou Corbières, kur atrado savo aistrą vynui. Per dvylika metų jis tobulino savo įgūdžius kartu su savo tėvu Georgesu Bertrandu, kol galiausiai palikimą perėmė ketvirtoji karta. Po tragiškos tėvo mirties 1987 m. Gérardas Bertranas perėmė Domaine de Villemajou šeimos valdymą ir įkūrė Gérard Bertrand vyno įmonę. Gérard Bertrand grupę sudaro 16 vyno dvarų ir 16 rūmų Prancūzijos Viduržemio jūros pakrantėje, kurių bendras plotas yra 850 hektarų. Dalis vynuogių skinamos rankomis ir brandinamos 225 litrų talpos Bordo statinėse, likusios laikomos nerūdijančio plieno talpyklose.
Gérard Bertrand Art de Vivre Rosé yra duoklė gamtai, nes ji gaminama iš Grenache, Syrah ir Cinsault vynuogių veislių ir išpilstoma į unikalius butelius, pagamintus iš natūralaus dirvožemio. Visiškai prinokusių vynuogių derlius nuimamas naktį, kad būtų išvengta oksidacijos, o kiekviena naudojama vynuogių rūšis vynuoginama atskirai 16–18 °C temperatūroje, kad būtų užtikrintas optimalus aromatas. Po brandinimo vynas išpilstomas į butelius ir uždaromas natūraliu kamščiu.
Degustacijos pastabos: Blyški, blizganti rožinė spalva taurėje. Kvapas atsiskleidžia gėlių natos ir gaivus raudonųjų uogų, juodųjų serbentų, braškių ir greipfrutų aromatas. Skonis gaivus, labai aromatingas ir subalansuotas. Ilgai išliekantis poskonis.
Gėrimo temperatūra: 12-13 °C
Gérard Bertrand Art de Vivre Vin Rosé yra puikus aperityvų, užkandžių, ant grotelių keptos mėsos ar Viduržemio jūros regiono virtuvės kompanionas.
Importuotojas: MB Drinkas, Žemaičių pl. 23, Kaunas.
-
Jūsų krepšelis tuščias!