Gamintojas: Giacosa Fratelli
Gėrimo tipas: Raudonas vynas
Kilmės šalis: Italija
Tūris: 0.75 L
Stiprumas: 14.5%
Skonis: Sausas
Regionas: Piemont
Vynuogės rūšis: Nebbiolo
Gražiame Pjemonte, Italijoje, Giacosa Fratelli vyno daryklą daugiau nei 100 metų valdo Giacosa šeima. 90-aisiais Maurizio ir Paolo perėmė vyno daryklą, gaminančią vieną geriausių Langhe vynų. Šiuo metu auginama 50 hektarų vynmedžių. Natūralumas ir kokybė – pagrindiniai šeimos verslo principai – svarbiausia.
Degustacijos pastabos:
Taurėje tamsiai violetinė spalva. Kvapas juodųjų vyšnių, skrudinto ąžuolo. Skonis - geros struktūros, galingas, vanilės natos, laukinės žolelės. Ilgai išliekantis poskonis.
Vynuogių veislė: Nebbiolo.
Brandinimas: ąžuolo statinėje.
Dirvožemis: kalkakmenis, smėlis, žvyras.
Uždarymas: natūralus kamšts.
Gėrimo temperatūra: 18 °C.
Puikiai tinka prie žvėrienos patiekalų.
Importuotojas: MB Drinkas, Žemaičių pl. 23, Kaunas.



