Gamintojas: Crifo
Gėrimo tipas: Baltas vynas
Kilmės šalis: Italija
Tūris: 0.75L
Stiprumas: 11%
Skonis: Sausas
Regionas: Ruvo, Murgia šlaituose.
Vynuogės: Pampanuto ir Bombino Bianco.
Atrinkome geriausias vietines Pampanuto ir Bombino Bianco vynuoges, kad sukurtume retos kokybės vyną: vaisių puokštę su citrusinių vaisių natomis ir aromatinių žolelių užuominomis, švelnų skonį, šiek tiek sultingą, kvapnią ir patvarią pabaigą. Vynuogės: vynuogės nedelsiant vežamos į vyno daryklą minkštam spaudimui. Tada misa atšaldoma ir kelias valandas palaikoma žemoje temperatūroje. Kai jis tampa skaidrus, leidžiama fermentuoti naudojant iš anksto pasirinktas mieles nerūdijančio plieno talpyklose 16 ° C temperatūroje. Tada vynas brandinamas pliene, kol bus paruoštas išpilstyti į butelius.
Apdovanojimai:
-Vynai „Super 2024“. - Aukso medalis 2024m.
-Moteriška Sakura Japan – dvigubas aukso medalis 2022m.
-Vyno entuziastas – 87 balai
-Luca Maroni – 96 balai – 3 vieta geriausias baltasis vynas
-Pramaggiore nacionalinė vyno paroda – aukso medalis
-Pramaggiore nacionalinė vyno paroda – regioninis sidabrinis Oskaras
Degustacinės pastabos: Gelsvai žalsvi atspalviai sustiprina intensyvų šio vyno šiaudų geltonumą taurėje. Intensyvus kvapas, kuriame dominuoja abrikosai ir baltas persikas, su subtiliomis magnolijos ir šluotų gėlių srovėmis. Skonis šio vyno yra labai gaivus su citrusinių vaisių ir žolelių natomis, pasižyminčiomis ilga mineraline apdaila.
Sistema: Pergola Pugliese.
Derliaus nuėmimas: rugsėjo vidurys.
Patiekimo temperatūra: 8 C°
Uždarymas: Natūralus kamštis
Likutinis cukrus 4,10 g.l.
Bendras rūgštingumas 5,70 g.l.
Puikiai dera prie moliuskų, omleto, daržovių kuskuso, aštuonkojo su bulvėmis, keptuvėje keptos saldžiosios žaliosios paprikos.
Importuotojas: MB Drinkas, Žemaičių pl. 23, Kaunas
-
Jūsų krepšelis tuščias!