Gamintojas: La Giosa
Gėrimo tipas: Rožinis Prosecco
Kilmės šalis: Italija
Tūris: 0.75L
Stiprumas: 11%
Vynuogių rūšis: Glera, Pinot Noir
Skonis: Briutas
Visos baltosios vynuogės į pneumatinį presą suminkštimui dedamos į kontroliuojamos temperatūros talpyklas, kuriose lieka iki spaudimo, o susidariusi misa po pirmojo supylimo dedama vynuogės, po presavimo, supilamos į talpyklas, kuriose putojančiam vynui gaminti naudojamas minkštasis. Raudonasis maceravimas, norint išgauti spalvą ir keletą taninų, vyksta kontroliuojamoje 22–23 °C temperatūroje. Tuo pačiu sustiprėja aromatas.
Degustacinės pastabos: Ryški granatų spalva taurėje. Kvapas: vaisiškas, aromatingas, granatų raudonų uogų aromatas. Skonis: švelnus, labai gerai subalansuotas, vaisiškas su granatų nata. Ilgai išliekantis poskonis.
Pateikimas: 5-7C
Uždarymas: Natūralus kamštis
Puikiai tinka prie įvairių užkandžių, jūros gėrybių patiekalų, taip pat baltos mėsos.
Importuotojas: MB Drinkas, Žemaičių pl. 23, Kaunas
-
Jūsų krepšelis tuščias!