Gamintojas: La Gioiosa
Gėrimo tipas: Prosecco
Kilmės šalis: Italija
Tūris: 0.75 L
Stiprumas: 11%
Vynuogės: Glera
Prosecco di Valdobbiadene La Gioiosa: Vyno gamyba „La Gioiosa Prosecco Valdobbiadene Extra Dry“ vyno gaminimas – tai didelio kruopštumo ir atsidavimo procesas, kuriuo siekiama išsaugoti šio vienos veislės vyno, gauto išskirtinai iš vertinamų Glera vynuogių, autentiškumą ir eleganciją. Vynuogės skinamos kruopščiai, greitai ir vėsiausiomis paros valandomis, kad būtų visiškai išsaugoti joms būdingi kvapai ir aromatai. Pasiekus tobulą sunokimą, vynuogių derlius nuimamas rankomis, po to greitai vežamos į spaudą.
Čia vynuogės kruopščiai atrenkamos ir subtiliai spaudžiamos, kad išgautų taurias sultis. Taip gautos misos yra kontroliuojamos fermentacijos, kad būtų išsaugotas jų charakterio šviežumas ir gyvybingumas.
Degustacinės pastabos: Labai blyškūs šiaudai ir smulkus, patvarus perlagas taurėje. Aromatas yra vaisinis su prinokusių auksinių obuolių ir mažų kalnų gėlių užuominomis. Poskonyje jaučiamas sausas, gaivus ir kvapnus poskonis vaisinis ir harmoningas poskonis.
Uždarymas: Natūralus kamštis
Patiekimo temperatūra: 6-8°C
Puikiai tiks prie pietų ar vakarienės stalo, lengva derinti su įvairiais patiekalais.
Importuotojas: MB Drinkas, Žemaičių pl. 23, Kaunas, Lietuva
-
Jūsų krepšelis tuščias!