Gamintojas: La Gioiosa
Gėrimo tipas: Prosecco
Kilmės šalis: Italija
Tūris: 0.75 L
Stiprumas: 11%
Vynuogės: Glera
Skonis: Sausas
Prosecco Superiore Extra Dry Asolo yra aukščiausios klasės vynas iš Asolo mikrogamybos zonos, kuriame užfiksuota viskas, kas daro Prosecco tokį, koks jis yra, su papildomais sudėtingumo ir skonio sluoksniais. Pagamintas naudojant jiems būdingą šviežią stilių, vynas turi tobulą burbuliukų struktūrą, stulbinančiai aromatingus aromatus ir sudėtingus šviežių vaisių skonius. Nuostabus Prosecco, pagamintas šiek tiek švelnesnio Extra Dry stiliaus.
Degustacinės pastabos: labai blyškios šiaudų spalvos taurėje. Kvapas aromatingas, kriaušių ir prinokusių obuolių aromatai susimaišo su šerbeto ir svarainių užuominomis. Skonis kriaušių ir obuolių natos suteikia švelnaus oro pojūtį su subtilia citrinų šerbeto užuomina. Ilgai išliekantis poskonis su gaivia rūgštele ir švelniu vaisių poskoniu.
Uždarymas: Natūralus kamštis
Patiekimo temperatūra: 6-8°C
Puikus kaip aperityvas. Dera su subtiliomis aromatinėmis žolelėmis marinuota žuvimi ir pirmaisiais žolelių patiekalais.
Importuotojas: MB Drinkas, Žemaičių pl. 23, Kaunas, Lietuva
-
Jūsų krepšelis tuščias!