Gamintojas: Marchesi Antinori
Gėrimo tipas: Raudonas vynas
Kilmės šalis: Italija
Tūris: 0.75 L
Stiprumas: 14%
Skonis: Sausas
Regionas: Toskana
Vynuogės rūšis: Sangiovese
Daugiau nei 600 metų Antinori šeima užsiima vyno gamyba, pradedant nuo Giovanni di Piero Antinori priėmimo į Arte Fiorentina dei Vinattieri 1385 m. Šiai tradicijai, apimančiai 26 kartas, visada vadovavo šeima, kuriai buvo būdinga. naujoviškais pasirinkimais, nuolat gerbiant tradicijas ir kilmę.
Kiekvienas derlius ir kiekviena naujovė vertinama kaip galimybė pagerinti kokybę. Markizas Piero Antinori pabrėžia, kad istorinės šeimos šaknys yra svarbi jos filosofijos dalis, tačiau niekada nebuvo kliūtis naujovėms.
„Villa Rosso“, kurią pirmą kartą sukūrė Niccolò Antinori 1928 m., o vėliau Piero Antinori pervadino „Villa Antinori“, yra svarbus antinori tradicijos raudonasis vynas. Šiame vyne dera vynuogių veislės, tokios kaip Cabernet Sauvignon, Sangiovese, Merlot ir Syrah. Jis brandinamas 12 mėnesių prancūziško, vengriško ir amerikietiško ąžuolo statinėse, po to aštuonis mėnesius brandinamas po išpilstymo. Vynas auga smėlingoje ir kreidinėje dirvoje ir yra užsandarintas natūraliu kamščiu.
Degustacijos pastabos: Gilus rubino raudonumas su granato atspindžiais taurėje. Kvapas intensyvus ir sudėtingas rūgščių vyšnių, mėtų ir juodųjų pipirų. Sodraus skonio su ilgai išliekančiu švelniu poskoniu.
Gėrimo temperatūra: 16 °C
Uždarymas: Natūralus kamštis
Vynas labai gerai dera su ant grotelių kepta ir kepta veršiena.
Importuotojas: MB Drinkas, Žemaičių pl. 23, Kaunas.
-
Jūsų krepšelis tuščias!