Gamintojas: Gerard Bertrand
Gėrimo tipas: Raudonas vynas
Kilmės šalis: Prancūzija
Tūris: 0,75 L
Stiprumas: 14.5%
Skonis: Sausas
Regionas: Languedoc-Roussillon
Vynuogės rūšis: Grenache, Syrah ir Mourvèdre
1975 m. Gérard\'as Bertrand\'as pradėjo savo vynuogių derliaus nuėmimą Château de Villemajou Corbières, kur atrado savo aistrą vynui. Per dvylika metų jis tobulino savo įgūdžius kartu su savo tėvu Georgesu Bertrandu, kol galiausiai palikimą perėmė ketvirtoji karta. Po tragiškos tėvo mirties 1987 m. Gérardas Bertranas perėmė Domaine de Villemajou šeimos valdymą ir įkūrė Gérard Bertrand vyno įmonę. Gérard Bertrand grupę sudaro 16 vyno dvarų ir 16 rūmų Prancūzijos Viduržemio jūros pakrantėje, kurių bendras plotas yra 850 hektarų. Dalis vynuogių skinamos rankomis ir brandinamos 225 litrų talpos Bordo statinėse, likusios laikomos nerūdijančio plieno talpyklose.
Gérard Bertrand Art de Vivre Languedoc Vin Rouge yra duoklė Viduržemio jūros kultūrai ir gamtai, meistriškas Syrah, Grenache ir Mourvèdre cuvée. Vynuogės skinamos rankomis, vėlyvas derlius nuimamas nuo rugsėjo pabaigos iki spalio vidurio. Taip užtikrinamos visiškai prinokusios ir koncentruotos vynuogės, kurios sukuria optimalius aromatus ir intensyvią spalvą. Nuėmus stiebus, vynuogės 15–20 dienų fermentuojamos ant lukštų nerūdijančio plieno talpyklose. Dalis vyno aštuonis mėnesius brandinama barikuose, o tai suteikia jam papildomo gylio ir sudėtingumo.
Degustacijos pastabos: Briliantinis rubino raudonumas taurėje. Kvapas: jis sukuria sudėtingą ir elegantišką aromatą, kuriame dominuoja raudoni vaisiai. Skonyje vynas apvalus ir gerai subalansuotas, lydimas prinokusių raudonų vaisių ir ištirpusių taninų. Ilgalaikis ir harmoningas poskonis.
Patiekimo temperatūra: 18 °C
Gérard Bertrand Art de Vivre Vin Rouge yra puikus priedas prie ant grotelių keptos mėsos ir Viduržemio jūros regiono patiekalų ir subalansuotu sudėtingumu pagerins bet kurį patiekalą.
Importuotojas: MB Drinkas, Žemaičių pl. 23, Kaunas.
-
Jūsų krepšelis tuščias!