Gamintojas: Kopke
Kategorija: Baltas Porto vynas
Kilmės šalis: Portugalija
Tūris: 0,75 L
Stiprumas: 20 %
Skonis: Saldus
Nuskintos rankomis optimaliu laiku vynuogės nulupamos, susmulkinamos ir kruopščiai maceruojant paverčiamos vynu, kad išgautų spalvą, taninus ir aromatus, kuriuos sustiprina nuolatinis maišymas fermentacijos metu. Tai atliekama nerūdijančio plieno talpyklose, kontroliuojamoje 28–30 °C temperatūroje, kol pasiekiamas tinkamas saldumo laipsnis (Baumé). Šiuo metu pridedamas vynuogių brendis, kad būtų pagamintas galutinis likerinis vynas. Tai aukštos kokybės vynas, pagamintas maišant skirtingų derlių vynus, kad išgautų šiems brandintiems geltonai rudiems portveinams būdingas juslines savybes. Kiekvienas iš šių vynų yra brandinamas ąžuolo statinėse skirtingą laiką, o vidutinis visų mišinyje esančių vynų amžius lemia etiketėje nurodytą amžių. Gautas mišinys išreiškia savybes, kurias suteikia medienos senėjimas.
Degustacijos pastabos: Auksinė spalva su gintaro akcentais taurėje. Kvapas turi pikantiškų aromatų, vyrauja džiovintų vaisių, medžio ir medaus natos. Skonis švelnus, kompleksiškas ir intensyvus džiovintų vaisių aromatas. Ilgai išliekantis poskonis.
Šis portveinas puikiai tinka prie užkandžių ir desertų.
Vynuogių veislės: Tradicinės Douro vynuogių veislės
likutinis cukrus: 114 g/l
Rūgštingumas: 3,58 g/l
Patiekimo temperatūra: 12 - 14°C
Importuotojas: MB Drinkas, Žemaičių pl. 23, Kaunas, Lietuva
-
Jūsų krepšelis tuščias!