Gamintojas: Marchesi Antinori
Gėrimo tipas: Raudonas vynas
Kilmės šalis: Italija
Tūris: 0.75 L
Stiprumas: 14.5%
Skonis: Pusiau sausas
Regionas: Toskana
Vynuogės rūšis: Syrah
Daugiau nei 600 metų Antinori šeima užsiima vyno gamyba, pradedant nuo Giovanni di Piero Antinori priėmimo į Arte Fiorentina dei Vinattieri 1385 m. Šiai tradicijai, apimančiai 26 kartas, visada tiesiogiai vadovavo šeima, pasižyminti novatoriškais pasirinkimais, nuolat gerbiant tradicijas ir kilmę.
Kiekvienas derlius ir kiekviena naujovė vertinama kaip galimybė pagerinti kokybę. Markizas Piero Antinori pabrėžia, kad istorinės šeimos šaknys yra svarbi jo filosofijos dalis, tačiau niekada nebuvo kliūtis naujovėms.
Visiškai prinokusios Syrah vynuogės auginamos Toskanos kalvose Kortonos DOC srityje. Vynuogės skinamos rankomis, po to švelniai spaudžiamos ir 3–4 dienas maceruojamos 7 °C temperatūroje. Brandinimas vyksta naujose prancūziškose barikėse 16 mėnesių.
Degustacijos pastabos: Gili, tamsiai raudona taurėje. Vaisinė gervuogių ir juodųjų vyšnių natos, pipirinės natos, šokolado, tabako niuansai ir rašalas. Skonis, subalansuotas gomuryje, gervuogės ir prinokusios vyšnios. Ilgalaikis, subalansuotas ir saldus poskonis
Gėrimo temperatūra: 18-20°C
Sotus priedas prie raudonos ir baltos ant grotelių keptos mėsos ir žvėrienos patiekalų.
Importuotojas: MB Drinkas, Žemaičių pl. 23, Kaunas.
-
Jūsų krepšelis tuščias!