Gamintojas: Gerard Bertrand
Gėrimo tipas: Baltas vynas
Kilmės šalis: Prancūzija
Tūris: 0,75 L
Stiprumas: 12.5%
Skonis: Sausas
Vynuogės rūšis: Clairette
1975 m. Gérard\'as Bertrand\'as pradėjo savo vynuogių derliaus nuėmimą Château de Villemajou Corbières, kur atrado savo aistrą vynui. Per dvylika metų jis tobulino savo įgūdžius kartu su savo tėvu Georgesu Bertrandu, kol galiausiai palikimą perėmė ketvirtoji karta. Po tragiškos tėvo mirties 1987 m. Gérardas Bertranas perėmė Domaine de Villemajou šeimos valdymą ir įkūrė Gérard Bertrand vyno įmonę. Gérard Bertrand grupę sudaro 16 vyno dvarų ir 16 rūmų Prancūzijos Viduržemio jūros pakrantėje, kurių bendras plotas yra 850 hektarų. Dalis vynuogių skinamos rankomis ir brandinamos 225 litrų talpos Bordo statinėse, likusios laikomos nerūdijančio plieno talpyklose.
Gérard Bertrand Art de Vivre Languedoc Vin Blanc yra duoklė šio regiono Viduržemio jūros paveldui ir nepaliestai gamtai. Gérard Bertrand Art de Vivre Languedoc Vin Blanc yra duoklė šio regiono Viduržemio jūros paveldui ir nepaliestai gamtai. Clairette vynuogių veislė renkama po sklypą ir tik ankstyvą rytą, kad būtų išsaugotas vynuogių šviežumas. Nuėmus derlių, vynuogės iš karto spaudžiamos, vynui naudojamos tik pirmosios, aukščiausios kokybės sultys. Paspaudus esant neutralioms dujoms, išsaugomas visas aromatas. Fermentacija vykdoma kontroliuojamoje temperatūroje nuo 13°C iki 15°C ir sustabdoma, kad būtų pasiektas idealus cukraus kiekis.
Degustacijos pastabos: Elegantiškas šiaudų geltonumas su žaliais atspindžiais stikle. Kvapas atskleidžia jaunatvišką ir vaisišką puokštę su prinokusių kriaušių ir persikų aromatais. Skonyje jis žavi savo gaivumu, elegancija ir harmonija. Ilgai išliekantis poskonis.
Likęs cukrus: 12 g/l
Patiekimo temperatūra: 10 °C
Gérard Bertrand Art de Vivre Vin Blanc puikiai tinka kaip aperityvas arba kaip priedas prie salotų ir žuvies patiekalų.
Importuotojas: MB Drinkas, Žemaičių pl. 23, Kaunas.
-
Jūsų krepšelis tuščias!